Magyar

Magyar English German

 

Galéria

Prímás Pince - Ajándékbolt - Ételek - Esküvők

Prímás Pince képekben
BazilikaA közel 200 éves pincerendszer - melyet a Sötétkapu választ ketté - az állagmegóvást, felújítást követően visszanyerte eredeti fényét. A 3700 négyzetméteres pincerendszer egyedülálló élményt nyújt a vendégeknek, 11 m-es belmagassága, rakott téglás boltívei, egyedi világítása lenyűgözi az ide látogatókat. Barangoljon a Prímás Pincében és szeretettel várjuk Esztergomban is!

Látogatóközpont
KávézóA Bazilika felől akár panorámalifttel is érkezhetünk a régióban elsőként megnyílt Prímás Pince Látogatóközpontba. Turisztikai információkkal, regionális programajánlóval, jegyvásárlási lehetőséggel várjuk az Esztergomba látogatókat. Ingyenes kiállítással mutatkozik be az Ister-Granum Eurorégió és kiemelten Esztergom.

Borkultúra
BorkultúraA Prímás Pince küldetése a hazai borkultúra népszerűsítése a magyar borok hírnevének öregbítése. A pince kiemelt egysége a közel 90 m hosszú Barkóczy alagút, amelyben a Kárpát-medencei Borvidékek Alagútja kapott helyet. A különleges környezetben, a pince téglaboltívei között berendezett ingyenes kiállítás bemutatja a Kárpát-medence borvidékeit, jellemző szőlőfajtáit, borkészítései eljárásait. Lehetőség nyílik a bemutatott borok megkóstolására is.

Prímás Pince Étterem
ÉtteremMind belső kialakításában, mind kínálatában teljesen megújult a korábbi Prímás Pince Étterem. A regionális alapanyagokból készülő ételek mellé kitűnő borokat ajánlunk, így teljessé téve a gasztronómiai utazást. Az étterem galéria szintjéről fantasztikus rálátás nyílik a Borvidékek Alagútjára, amely közel 90 m-es hosszával, boltíveivel, belmagasságával lenyűgözi az ide látogatókat.

Étlap
ÉtelekElismert séfjeink gondoskodnak a hagyományos ételekről, melyeket igyekeznek modern technológiával előállítani, illetve mutatós stílusban tálalni. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy kizárólag az adott étel eredetének megfelelő, azaz főként magyar alapanyagokat használunk. A tejtermékeket például Pilismarótról, a lekvárokat és szörpöket Nagybörzsönyből szerezzük be.

Harapnivalók borokhoz
HarapnivalóA Barkóczy Boralagútban fogyasztható falatkák harmonizálnak a borkóstolók boraival.

 

 

Ajándékbolt
AjándékboltA látogatóközpont területén található ajándékbolt árukínálata máris nagy népszerűségnek örvend. A Vinum Primatis borok képezik a kínálat gerincét, emellett kézműves termékekkel, szerzetesrendek termékeivel, könyvekkel, natúrkozmetikumokkal is várjuk a vendégeket. Érdemes rendszeresen visszatérni, mivel a kínálat folyamatosan bővül!

 Nyitva tartás
Hétfő- Csütörtök: 10:00-21:00
Péntek-Szombat: 10:00-22:00
Vasárnap: 10:00-17:00

Kapcsolat
Étterem, asztalfoglalás:
+36 33 541 965
Foglalás online
2500 Esztergom, Szent István tér 4.
Kontakt
Google térkép

Értékesítési menedzser: Werner Fruzsina
+36 33 541 965, +36 20 776 9869
Kontakt


Kövessen minket:

KövessenKövessenKövessenKövessenKövessen